Környezetpszichológiai konzultáció

Képtalálat a következőre: „környezetpszichológia”

Környezetpszichológiai konzultáció dr. Dúll Andreával!

Diplomázó és komplex1-es hallgatóknak közös konzultációt szervezünk 2017.11.15-én szerdán, 12.30-tól 14.30-ig a K 274-ben. Meghívott vendégünk: Dr. Dúll Andrea 

Talán még nem késő, hogy a használókra fókuszálva, a fizikai környezet és az ember kölcsönhatásáról is beszélgessünk a tervetek kapcsán. A környezetpszichológus vendégünk fontos kérdésekre ad választ: milyen tér– és környezetalakítás a legjobb pszichológia érzelmi és érzékelési szempontból az általatok választott közösségnek. 
Nem kell külön készülni, a korábbi vetített anyag környezetpszichológiai megközelítésű bemutatását kérjük! A rövid /max. 5 perc/, lényegre törő vetítésből a ház egyértelműen leolvasható legyen: kinek, hol, mit, miért és milyet terveztek! Gyertek időben, hogy az általatok választott  témacsoportban minél több konzultációt végig tudjatok hallgatni + készüljetek kérdésekkel! 
Kérlek Benneteket, hogy akit érdekel a beszélgetés, blogon (megjegyzésben) vagy  FB hozzászólásban jelezzen vissza! A kategória megjelölésével küldjétek el, hogy mit terveztek, hogy a témakör szerinti időpontok, csoportbeosztás minél hamarabb felkerüljön a blogra.
Kategóriák: Gyermek/Szociális/Otthon/Közösségi
A közös szakkonzultáció nyilvános, minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Dankó Zsófia DLA
Lakóépülettervezési Tanszék

ajánlott könyvek, források,  linkek:
Dúll Andrea: A környezetpszichológia alapkérdései - Helyek, tárgyak, viselkedés
Dúll Andrea–Varga Katalin (szerk.): Rábeszélőtér – A szuggesztív kommunikáció környezetpszichológiája
Dúll Andrea: Tér-rétegek - Tanulmányok a XXI. század térfordulatairól
 
http://kozossegbenelni.blogspot.hu/2015/04/eloadasok-es-kerekasztal-beszelgetes.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése