PROJEKTOR ÉS LAPTOP



A tanszéki galérián 

összeállítottunk egy laptopot és projektort .Ezt a kombinációt használhatják azok a hallgatók, akik a diplomavédésen vetített prezentációt is kívánnak tartani.  Csütörtökön,pénteken 9.00-14.00 óráig kipróbálható,ellenőrizhető a prezentációhoz használt képek, rajzok felbontása,színek és vonalvastagságok.
A vetített prezentáció nem azonos a tablókkal!Más a szöveg és rajzok, illetve képek aránya,lényege a meggyőző,dinamikus koncepció-hely és terv bemutatása!
A vetített prezentáció esetében a nyomtatott tablókat a paravánokra ki kell helyezni, de a terv tablókon történő ismételt bemutatására nem kerül sor,azok a diplomabizottság tagjai számára a részletesebb észrevételekhez, kérdésekhez állnak rendelkezésre.

Legalább 2 pld.nyomtatott (A3) portfóliót kell készíteni. Ezt a bizottság tagjai a bemutatáskor megkapják.A portfólió mellett a bizottságnak összefűzve be lehet mutatni azokat a vázlatokat, rajzokat, feljegyzéseket, melyek segítségül szolgáltak munkátokban , az építészeti koncepció kialakításában.

FONTOS

A vetített prezentációt csak előzetesen kipróbált -a tanszéki laptoppal és projektorral-ellenőrzött formában véglegesítve javasoljuk bemutatni!!
Csak stabil,biztosan futó alkalmazást használjatok!


2 megjegyzés:

  1. Nem lehetne esetleg a projektort még hétfőn is kipróbálni? Szerintem még sokunknak nem állt össze a vetített anyag, főleg azoknak nem, akik csak a második héten védenek.

    VálaszTörlés
  2. Zsófi, kint hagyjuk,illetve a védések után ezen a héten is elérhető a galérián a gép és a projektor.

    VálaszTörlés